LOUNAS JA ILTABUFFET
Arkibuffet 10€ (ma–pe klo 11–19.30), perhepaketti 20€
Joulubuffet 20€ 12.11.–20.12.2019 (ma–pe klo 16.30–19.30), perhepaketti 40€
Lauantaibuffet 16,50€ (klo 12–16), perhepaketti 33€
Lauantain saaristolaispöytä 19,90€ (klo 16.30-19.30), perhepaketti 40€
Sunnuntaibuffet/brunssi 20€ (klo 12–16.30), perhepaketti 40€
Pidätämme oikeudet mahdollisiin ruokamuutoksiin
VKO 49
TORSTAI 5.12. Arkibuffet klo 11–16, illalla yksityistilaisuus.
Monipuolinen salaatti- ja juomabuffet (mm. kotikaljaa, makuvesiä, maitoa)
Pitkään haudutettua hernekeittoa, raakaa sipulia ja sinappia (l, g)
Mehevää uunilohta valkoviinikastikkeessa (l, g)
Lihaisa pyttipannu dijonkermalla viimeisteltynä ja paistettua kananmunaa (l, g)
Lämpimät kasvikset (l, g), kasvispihvit lihan/kalan tilalle (l, g)
Voissa paistetut letut lisukkeineen (vl)
PERJANTAI 6.12. Itsenäisyyspäiväbuffet
Kattaukset klo 12–14 & 15–17
Aikuiset 25€/hlö ja lapset 1€/ikävuosi (1–12v)
Menu ja lisätiedot tästä
Kattaukset myös Ruissalossa meren äärellä Villa Y-hovissa, lisätiedot tästä
LAUANTAI 7.12. Lauantaibuffet klo 12–16, saaristolaispöytä klo 16.30–19.30.
Monipuolinen salaattibuffet ja raikas juomabuffet (mm. kotikaljaa, makuvesiä)
Syksyinen savuriistakeitto (l, g) ja rapeaa sipulimurua (l)
Ylikypsää rosvopaistia viljapossusta ja timjamikastiketta (l, g)
Rukiiset voissa rapeaksi paistetut silakkafileet ja rapudressingiä (l, g)
Mehevät täyslihapullat naudasta ja kermapippurikastike (l, g)
Päivän lämpimät kasvikset (l, g), kasvispihvit lihan/kalan tilalle (l, g)
Paahtovanukas ”Creme Brulee” ja raikasta marjamelbaa (l, g)
SUNNUNTAI 8.12. klo 12–16.30
Monipuolinen sunnuntaibrunssi/buffet tarjolla klo 12–16.30
Hinta 20€/hlö, lapset 1€/v, perhepaketti 40€ (max 2+3hlö)
Menu ja lisätiedot lisätiedot tästä
VKO 50
MAANANTAI 9.12. Arkibuffet klo 11–16, joulubuffet klo 16.30–19.30
Monipuolinen salaatti- ja juomabuffet (mm. kotikaljaa, makuvesiä, maitoa)
Kreikkalainen jauhelihakeitto ja yrttiöljyä (l, g)
Mehevää grillibroileria ja pesto-kermakastiketta (l, g)
PIZZAPÄIVÄ: Pekoni, persikka, paprikapizzaa (l)
Lämpimät kasvikset (l, g), kasvispihvit lihan/kalan tilalle (l, g)
Raikas marjakiisseli vaniljavaahdolla (l, g)
TIISTAI 10.12. Arkibuffet klo 11–16, joulubuffet klo 16.30–19.30
Monipuolinen salaatti- ja juomabuffet (mm. kotikaljaa, makuvesiä, maitoa)
Kuohkea kasvissosekeitto ja juuressipsiä (l, g)
Ohuet possun lehtipihvit ja Cafe de Paris -kastiketta (l, g)
Hedelmäinen kanakiusaus (l, g)
Lämpimät kasvikset (l, g), kasvispihvit lihan/kalan tilalle (l, g)
Suklaiset mokkapalat runsaalla kuorrutteella (l)
KESKIVIIKKO 11.12. Arkibuffet klo 11–16, joulubuffet klo 16.30–19.30
Monipuolinen salaatti- ja juomabuffet (mm. kotikaljaa, makuvesiä, maitoa)
Samettinen kurpitsakeitto ja paahdettuja siemeniä (l, g)
Pippuripihvit täysjauhelihasta ja kermainen ruskeakastike (l, g)
Täyteläinen avocado-pasta (l) ja tomaattihilloketta (l, g)
Lämpimät kasvikset (l, g), kasvispihvit lihan/kalan tilalle (l, g)
Raikas mustikkarahka (l, g)
TORSTAI 12.12. Arkibuffet klo 11–16, joulubuffet klo 16.30–19.30
Monipuolinen salaatti- ja juomabuffet (mm. kotikaljaa, makuvesiä, maitoa)
Perinteinen hernekeitto lisukkeineen (l, g)
Savuvoissa paistettua lohta ja pirteää limeremouladea (l, g)
Kasvis-mozzarella täytetyt paprikat (l, g)
Lämpimät kasvikset (l, g), kasvispihvit lihan/kalan tilalle (l, g)
Uunituoretta pannukakkua lisukkeineen (l)
PERJANTAI 13.12. Asiakastoiveena jouluisia makuja klo 11–16. Illalla yksityistilaisuus.
Salaattipöydässä jouluisia makuja (mm. waldorfia, rosollia)
Kermainen savuporokeitto (l, g)
Kuorrutettua possunfileetä ja kermainen viherpippurikastike (l, g)
Perinteiset rapusilakat reilulla tillillä (l, g)
Julinian peruna- ja porkkanalaatikot (l, g)
Luumukiisseli ja kanelikermaa (l, g), piparkakkuja (l) ja glögiä
LAUANTAI 14.12. Lauantaibuffet klo 12–16, saaristolaispöytä klo 16.30–19.30
Monipuolinen salaattibuffet ja raikas juomabuffet (mm. kotikaljaa, makuvesiä)
Syksyinen savuriistakeitto (l, g) ja rapeaa sipulimurua (l)
Ylikypsää rosvopaistia viljapossusta ja timjamikastiketta (l, g)
Rukiiset voissa rapeaksi paistetut silakkafileet ja rapudressingiä (l, g)
Mehevät täyslihapullat naudasta ja kermapippurikastike (l, g)
Päivän lämpimät kasvikset (l, g), kasvispihvit lihan/kalan tilalle (l, g)
Paahtovanukas ”Creme Brulee” ja raikasta marjamelbaa (l, g)
SUNNUNTAI 15.12. klo 12–16.30
Monipuolinen sunnuntaibrunssi/buffet tarjolla klo 12–16.30
Hinta 20€/hlö, lapset 1€/v, perhepaketti 40€ (max 2+3hlö)
Menu ja lisätiedot klikkaa tästä