Yhteystiedot

Ravintola Julinia

Julinia-Catering

Linnankatu 18, 4. kerros

20100 Turku

Puh: 02 233 4691

 

Varaa pöytä 

Lähetä tarjouspyyntö

Tilaa ruokalistat sähköpostiin

 

Aukioloajat

Ma-pe klo 11-15

La-su klo 12-15

 

Kotiinkuljetus päivittäin, lue lisää 

Yksityistilaisuudet & pitopalvelu pyydä tarjous

 

Esteetön kulku ravintolaan sisäpihan kautta hissillä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

palvelemme MA-PE KLO 11-15 & LA-SU KLO 12-15

Arkilounas ma-pe klo 11-15 (10,50€, deluxelounas lautasella/take awayna 13€)

 

Saaristolaispöytä la-su klo 12-15 (20€)

  

Kotiinkuljetus 3€/osoite (n. 5km meiltä, kauemmaskin sopimuksen mukaan)

Maksuvälineinä toimituksiin yhteydessä käy tasaraha/pankkikortti/lounasseteli/eazybreak, e-passi, yms. lounassovellukset, sekä laskutus (laskustus vain erillisellä sopimuksella etukäteen)

 

Lounaslippusarja 10 lounasta 90€ (norm. 105€)

 

 

 

LOUNAS VKO 16 (Ruokailu sallittua jälleen ravintolassa)

Nouto/kotiinkuljetus/wolt-tilaukset jatkuvat lounaan ohella

Menuhinta sisältää salaattipöydän antimet/talon leivän/makuvedet/kotikaljan

Puhdasta lihaa & kalaa ilman lisä/säilöntäaineita meille toimittaa Lihaliike Jokinen Turun kauppahallista

Puhdasta perunaa & kasviksia ilman lisä/säilöntäaineita meille toimittaa Hannu Katunpää Mynämäeltä

 

 

Ma 19.4.

Kermainen lohikeitto itse keitetystä liemestä & tuoretta tilliä (l, g)

Yön yli haudutettua, kevyesti savustettua maatiaispossua & Choronkastike (l, g)  

Mehevä juustogratinoitu kanalasagne & lempeää paholaisen hilloa (l)

Deluxe: päivän lohi/naudan lehtipihvi/täyslihapullat/paneroitu possuleike/kasvisruoka

Lämpimät kasvislisukkeet kokin päivän visiolla (l, g)

Päivän jälkiruoka: ”Choco, coco & crunch"

 

Ti 20.4.

Kermainen lohikeitto itse keitetystä liemestä & tuoretta tilliä (l, g)

Täyslihapullat Kauppahallin Lihaliike Jokisen täysjauhelihasta & kermakastike (l, g)

Punajuuri-vuohenjuustorisotto, parmesania & timjamimehustettua tomaattia (l, g)

Deluxe: päivän lohi/naudan lehtipihvi/täyslihapullat/paneroitu possuleike/kasvisruoka

Annoksiin kuuluu lämpimät kasvislisukkeet kokin päivän visiolla (l, g)

Päivän jälkiruoka: Valkosuklaavanukas, marjamelbaa & kauramurua (vl, g)

 

Ke 21.4.

Kermainen lohikeitto itse keitetystä liemestä & tuoretta tilliä (l, g)

Mehevät lehtipihvit possunfileestä, punaviinikastike & maustevoita (l)

Pasta bolognese, basilikatomaattihilloke & rapeaa juustokeksimurskaa (l)   

Deluxe: päivän lohi/naudan lehtipihvi/täyslihapullat/paneroitu possuleike/kasvisruoka

Annoksiin kuuluu lämpimät kasvislisukkeet kokin päivän visiolla (l, g)

Päivän jälkiruoka: Uunituoretta omenapiirasta & hunaja-vaniljavaahtoa (l)

 

To 22.4.

Pitkään haudutettu lihaisa hernekeitto, sipulibrunoise & talonsinappi (l, g)

KALAPÄIVÄ: Voissa paistettua kampelaa Mannerheimin tapaan (l)

Pannupihvit Kauppahallin Lihaliike Jokisen täysjauhelihasta & pekonikastike (l, g)

Deluxe: päivän lohi/naudan lehtipihvi/täyslihapullat/paneroitu possuleike/kasvisruoka

Annoksiin kuuluu lämpimät kasvislisukkeet kokin päivän visiolla (l, g)

Päivän jälkiruoka: Köyhät ritarit & vadelmavaahto (l)

 

Pe 23.4.

Kermainen lohikeitto itse keitetystä liemestä & tuoretta tilliä (l, g)

Rapea broilerileike omalla paneroinnilla & Rhode island-dressing (l)

PERJANTAIN burgerbuffet (naudan jauhelihapihvit) asiaan kuuluvilla lisukkeilla (l)

Deluxe: päivän lohi/naudan lehtipihvi/täyslihapullat/paneroitu possuleike/kasvisruoka

Annoksiin kuuluu lämpimät kasvislisukkeet kokin päivän visiolla (l, g)

Päivän jälkiruoka: Kauraomenahyve & vaniljavaahto (l)

 

la 24.4. – su 25.4.  Saaristolaispöytä klo 12-15 (20€/hlö)

 

 

 

  

Pidätämme oikeudet mahdollisiin ruokamuutoksiin. 

Copyright Ravintola Julinia  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia