Yhteystiedot

Ravintola Julinia

Linnankatu 18, 4. kerros

20100 Turku

Puh: 02 233 4691

Pöytävaraukset: esimies@ravintolajulinia.fi

 

Juhla- ja pitopalvelu yhteydenotot:

ravintola@ravintolajulinia.fi

 

Aukioloajat

Ma-pe klo 11-19.30
Torstaina 5.12 yksityistilaisuus, suljemme klo 16.

la klo 12-19.30

Su klo 12-16.30

(Keittiö -30min)

 

 

Ravintolassamme on A-oikeudet

 

 

Varaa pöytä 

Lähetä tarjouspyyntö

Tilaa ruokalistat sähköpostiin

 

 

 

 

 

 

ERIKOISKATTAUKSET



JOULUBUFFET 12.11. - 20.12.2019

Monipuolinen joulubuffet 20€/hlö (lapset 1-12v, 1€/ikävuosi )

Buffet tarjolla ma-pe klo 16.30-19.30 (ryhmille tilauksesta kauemmin)

Varauksen saat tehtyä kätevästi suoraan tästä

 

MENU

 

Hedelmäinen vihersalaatti ja kanelivinegrettea (l, g)

Julinian rosollia ja punajuurikermaa (l, g)

Perinteinen metsäsienisalaatti (l, g)

Lämminsavuporo-waldorfinsalaatti (l, g)

Savustettua lohta ja remouladea (l, g)

Kananmunaa ja Skagendressingiä (l, g)

Sinappisilliä (l, g)

Valkosipulisilliä (l, g)

Katajanmarjasilakkaa (l, g)

Marinoitua palvikalkkunaa (l, g)

Suolakurkkuveneitä (l, g)

Tillivoilla tuunatut keitinperunat (vl, g)

Julinian saaristolaisleipää ja voita (vl)

 

Sinappihunnutettua viljapossunkinkkua (l, g)

Kotitekoiset peruna- ja porkkanalaatikot (l, g)

Paahdettuja herneitä ja luumuja (l, g)

Viherpippurikastike ja talon sinappi (l, g)

 

Luumukiisseli ja kanelikermaa (l, g)

Glögiä ja piparkakkuja (l)

Kahvi ja tee (l, g)

 

 

 

ITSENÄISYYSPÄIVÄBUFFET 6.12.

Kattaukset klo 12-14 & 15-17

Aikuiset 25€/hlö ja lapset 1€/ikävuosi (1-12v)

Pöytävaraus kätevästi suoraan tästä

Kattaukset myös Ruissalossa meren äärellä Villa y-hovissa, lue lisää tästä 

 

MENU:

 

Kermainen savuporokeitto (l, g)

Talon peltileipää, saaristolaisleipää ja karjalanpiirakoita.

Sormisuolattua voita ja munavoita.

***

Raikas vihersalaatti, versoja, talon kastiketta (l, g)

Leipäjuusto-ohrasalaatti ja lakkavinegrette (l)

Pekonilla ja dijonmajoneesilla tuunattu perunasalaatti (l, g)

Julinian itse tehty metsäsienisalaatti (l, g)

Punajuurigraavattua lohta ja hovimestarinkastike (l, g)

Keittiömestarin silakka- ja sillivalikoima (l, g)

Keitettyä kananmunaa ja katkarapudressingiä (l, g)

Marinoitua broilerinfileetä ja hillottua punasipulia (l, g)

Paahdettua punajuurta ja aurajuustomoussea (l, g)

Perinteisiä hölskykurkkuja reilulla tillillä (l, g)

Yrttiöljyllä marinoituja tuoreita kasviksia ja yrttejä (l, g)

***

Voissa paistettua kampelaa Mannerheimin tapaan (vl)

Ylikypsää rosvopaistia viljapossusta ja punaviinikastike (l, g)

Täyslihapullat naudasta ja kermapippurikastike (l, g)

Keitetyt perunat ja yrttikermaperunat (l, g)

Paahdetut kasvikset siirappi-timjamiglaseerauksella (l, g)

***

Tyrnillä maustettu paahtovanukas Creme Brulee (l, g)

Kahvi, tee, mehu

 

 

Copyright Ravintola Julinia  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia