ARKILOUNAS MA-PE KLO 11-15
Buffetlounas 8,50€ - 10,50€ (lapset -50%)
Lautasannokset 13€ (lapset - 50%): Paistettu lohi/naudan lehtipihvi/kasvispihvit
Rauhallinen kabinettiruokailu lounaan hinnalla? Varaa paikkasi tästä
Kotiinkuljetusmahdollisuus päivittäin tyylikkäästi Safe taxilla, lue lisää tästä
Lahjakortti on takuuherkullinen lahjaidea, varaukset tästä
LOUNASMENU VKO 7
Huom! Buffetannokset saatavilla myös lautastarjoiluna samaan hintaan
Hinnat sis. ruokajuomana juomabuffetin, sekä runsaan ja juhlavan salaattipöydän
la 20.2. – su 21.2. Saaristolaispöytä klo 12-15 (20€/hlö, lapset -50%)
Tervetuloa herkuttelemaan saariston parhailla mauilla.
Buffetista mm. kalaisat alkupalat, savuriistakeittoa, savulohta ja rosvopaistia, tyrnibruleeta, ym. herkkuja!
Lautastarjoiluna: Paistettu lohi/naudan lehtipihvi/kasvisruoka lisukkeineen
Koko menu nähtävillä klikkaa tästä
LOUNASMENU VKO 8
Huom! Buffetannokset saatavilla myös lautastarjoiluna samaan hintaan
Hinnat sis. ruokajuomana juomabuffetin, sekä runsaan ja juhlavan salaattipöydän
Ma 22.2.
Kermainen savulohikeitto omasta liemestä & tuoretta tilliä (l, g)
Vanhan ajan pannupihvit jauhelihasta & pekoni-pippurikastiketta (l, g)
Yön yli haudutettua possua ”Pulled pork” & bearnaisekastiketta (l, g)
Päivän lämpimät kasvislisukkeet (l, g)
A la carte: Paistettu lohi/naudan lehtipihvi/kasvispihvit lisukkeineen 13€ (l, g)
Raikas mustikkarahka suklaahipuilla (vl, g)
Ti 23.2.
Kermainen siikakeitto omasta liemestä & tuoretta tilliä (l, g)
Mehevää grillikanaa & Cafe de Paris-kastiketta (l, g)
Mustapekan kermainen liharuukku & suolakurkkuveneitä (l, g)
Päivän lämpimät kasvislisukkeet (l, g)
A la carte: Paistettu lohi/naudan lehtipihvi/kasvispihvit lisukkeineen 13€ (l, g)
Uunituoretta pannukakkua, hilloa & kermavaahtoa (l)
Ke 24.2.
Kermainen saaristolaiskalakeitto omasta liemestä & tuoretta tilliä (l, g)
Pippuripihvit possunfileepihveistä & kermapippurikastike (l, g)
Lempeän mausteista kana-nuudeli-kasviswokkia & Teriyakia (l)
Päivän lämpimät kasvislisukkeet (l, g)
A la carte: Paistettu lohi/naudan lehtipihvi/kasvispihvit lisukkeineen 13€ (l, g)
Talon omenapiirakkaa hunaja-kaneliglaseerauksella (l)
To 25.2.
Kala-äyriäiskeittoa Bouillabaisse (l, g)
Julinian omat lihapullat täysjauhelihasta & ruskeakastike (l, g)
Kermainen pyttipannu Bellmannin tapaan & talon omaa ketsuppia (l, g)
Päivän lämpimät kasvislisukkeet (l, g)
A la carte: Paistettu lohi/naudan lehtipihvi/kasvispihvit lisukkeineen 13€ (l, g)
Voissa paistetut räiskäleet, hilloa & kermavaahtoa (l)
Pe 26.2.
Smetanalla viimeisteltyä lohi-katkarapukeittoa (l, g)
Itse tehdyt ja paneroidut Sveitsinleikkeet & paprikamajoneesi (l)
Talon lihaisa jauhelihalasagne juustokuorrutuksella (l)
Päivän lämpimät kasvislisukkeet (l, g)
A la carte: Paistettu lohi/naudan lehtipihvi/kasvispihvit lisukkeineen 13€ (l, g)
Daimsuklaakakkua (l)
la 27.2. – su 28.2. Saaristolaispöytä klo 12-15 (20€/hlö, lapset -50%)
Tervetuloa herkuttelemaan saariston parhailla mauilla.
Buffetista mm. kalaisat alkupalat, savuriistakeittoa, savulohta ja rosvopaistia, tyrnibruleeta, ym. herkkuja!
Lautastarjoiluna: Paistettu lohi/naudan lehtipihvi/kasvisruoka lisukkeineen
Koko menu nähtävillä klikkaa tästä
Pidätämme oikeudet mahdollisiin ruokamuutoksiin
%MCEPASTEBIN%