Yhteystiedot

Ravintola Julinia

Julinia-Catering

Linnankatu 18, 4. kerros

20100 Turku

Puh: 02 233 4691

 

Varaa pöytä 

Lähetä tarjouspyyntö

Tilaa ruokalistat sähköpostiin

 

Aukioloajat

Ma-pe klo 11-15

La klo 12-15

 

Yksityistilaisuudet & pitopalvelu pyydä tarjous

Ravintolassa on A-oikeudet

Esteetön kulku ravintolaan sisäpihan kautta hissillä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JUHLATILAT TURKU

Meiltä löydät monipuolisen pitopalvelu & catering Turku-palvelun, sekä upeita juhlatiloja Turun keskustassa ja Turun Ruissalossa meren äärellä. Ohessa erilaisia vaihtoehtoja, joista voit tutustua tarjontaamme tarkemmin. PIKKUJOULUPAKETIT NYT MYÖS MYYNNISSÄ!

 

1. Juhlatila & pitopalvelu Turku Ravintola Julinia


Upea ja persoonallinen juhlatila Turun keskustassa sopii kaikenlaisiin yksityistilaisuuksiin ympäri vuoden, aina 100 henkilöön asti. Vanhan säästöpankin tiloissa sijaitseva juhlatila on historiallisen tyylikäs ja todella juhlava. Ravintolassa on A-oikeudet ja keittiö valmistaa tasokasta ruokaa, juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti (ruoka on tilattava ravintolan omasta pitopalvelusta).

 

Julinian pitopalvelu & catering Turku-palvelusta löydät laajan valikoiman erilaisia valmiita menuvaihtoehtoja, tai voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan menun – toivebudjetilla. Kaikki ruokamme on juhlavaa, raikasta ja se valmistetaan käsityönä juuri sinua varten, puolivalmisteita karttaen.

 

Kun etsit tilaisuuteesi miellyttävän raikasta kokonaisuutta, joka tarjoillaan rennolla, mutta ammattitaitoisella otteella, Julinian pitopalvelu & catering Turku on viisas valinta. Meiltä saat tilaisuuteesi kaiken muunkin tarvitsemasi avaimet käteen periaatteella: astiat, tarjoilijat, kuljetukset, pöytäliinat, servetit, yöpalat, jne. Myös hinta-laatusuhteemme on vertaansa vailla ja palvelumme nopeaa, ammattitaitoista ja asiakkaan yksilöllisesti huomioivaa. Pyydä tarjous Juliniasta kätevästi suoraan tästä

 

 

2. Juhlatila & pitopalvelu Turku Ruissalo Villa Y-Hovi


Keskellä kauneinta Ruissaloa, meren rannalla sijaitseva upea juhlakartano Villa Y-hovi on vuokrattavissa kaikenlaisiin yksityistilaisuuksiin ympäri vuotisesti. Sisätiloista ja terassilta aukeaa upea merinäköala ja pihapiiri on kauniin metsäistä. Yläkerrasta löytyy kolme erillistä huonetta, joten majoittuminenkin onnistuu ja kaiken kruununa on mahdollista vuokrata rantasauna käyttöön toivottuna ajankohtana. Omat juotavat ovat myös sallittuja, mutta pitopalvelu on tilattava meiltä.

 

Villa Y-hovin pitopalvelu & catering Turku Ruissalo-palvelusta löydät laajan valikoiman erilaisia valmiita menuvaihtoehtoja, tai voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan menun – toivebudjetilla. Kaikki ruokamme on juhlavaa, raikasta ja se valmistetaan käsityönä juuri sinua varten, puolivalmisteita karttaen.

 

Kun etsit tilaisuuteesi miellyttävän raikasta kokonaisuutta, joka tarjoillaan rennolla, mutta ammattitaitoisella otteella, Villa y-hovin pitopalvelu & catering Turku Ruissalo on viisas valinta. Meiltä saat tilaisuuteesi kaiken muunkin tarvitsemasi avaimet käteen periaatteella: astiat, tarjoilijat, kuljetukset, pöytäliinat, servetit, yöpalat, jne. Myös hinta-laatusuhteemme on vertaansa vailla ja palvelumme nopeaa, ammattitaitoista ja asiakkaan yksilöllisesti huomioivaa. Tutustu tarkemmin ravintolan kotisivuihin tästä

 

3. Pitopalvelu & Catering Turku Pizzeria Napoli 

 

Olemme erikoistuneet etenkin välimerellisten herkkujen tarjoamiseen, jotka soveltuvat mitä parhaimmin tilaisuuteen, kuin tilaisuuteen. Välimerellinen ruoka on kevyttä, raikasta, värikästä ja aina muodissa. Mutta toki meiltä onnistuu monipuolisesti kaikenlaiset muutkin menutoiveet - toivomallanne budjetilla.

 

Kun etsit tilaisuuteesi miellyttävän raikasta kokonaisuutta, joka tarjoillaan rennolla, mutta ammattitaitoisella otteella, Napolin pitopalvelu & catering Turku on viisas valinta. Meiltä saat tilaisuuteesi kaiken muunkin tarvitsemasi avaimet käteen periaatteella: astiat, tarjoilijat, kuljetukset, pöytäliinat, servetit, yöpalat, jne. Myös hinta-laatusuhteemme on vertaansa vailla ja palvelumme nopeaa, ammattitaitoista ja asiakkaan yksilöllisesti huomioivaa. Tutustu tarkemmin ravintolan kotisivuihin tästä

 

 

Kaikissa juhlatiloissa pitopalvelumme palvelee avaimet käteen periaattella, asiakkaan toiveet huomioiden. Menuvaihtoehdot ovat todella laajat, mutta ohessa yksi esimerkki tarjonnastamme, muita menuvaihtoehtoja saat tarjouksen mukana.

 

 

SUOSITUSMENU 
Versovihersalaattia, marinoitua punasipulia, grillattua paprikaa ja basilikaa (m, l, g)
Kirsikkatomaatti-mozzarellasalaatti, pinjansiemeniä, balsamicoa ja rucolaa (l, g)
Rapeaa Caesarsalaattia talon kastikkeella, kananpoikaa, parmesania ja krutonkeja (l)
Lohipastramia omasta keittiöstä, hillottua fenkolia ja salvia-aiolia (l, g)
Parmankinkkua & makeaa melonisalaattia (m, l, g)
Valkosipulissa ja rosmariinissa marinoituja kalamataoliiveja (l, g)
Tryffelillä ja sitruunalla marinoituja artisokansydämiä (m, l, g)
Aamulla leivottua Focaccialeipää ja yrttituorejuustoa (l, g)
***
Grillattua viljapossunfileetä & savustettu tomaattikastike (m, l, g)
Paahdettuja yrttiperunoita, timjami-oliiviöljyä ja sormisuolaa (m, l, g)
Tuoreita kauden kasviksia (m, l, g)
***
Tiramisukakkua ja vadelmia (l)
Kahvi, tee, mehu

Copyright Ravintola Julinia  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet