Yhteystiedot

Ravintola Julinia

Julinia juhlapalvelut

Linnankatu 18, 4. kerros

20100 Turku

 

Puh: 02 233 4691

Email: ravintola(a)ravintolajulinia.fi

Lähetä tarjouspyyntö

Varaa pöytä

Tilaa ruokalistat sähköpostiin

 

Aukioloajat

Maanantai-lauantai klo 11-21

Sunnuntai kello 12-16.30

Suosittelemme pöytävarausta

Huom! keittiö -30 min

 

Yksityistilaisuuksista pyydä tarjous

Ravintolassamme on A-oikeudet

 

ILLALLINEN TURKU

Juliniasta saat laadukasta ruokaa nyt myös iltaisin. Kun siis mielessä on Turku ja illallinen, tarjoaa Julinian menu monipuoliset vaihtoehdot, vieläpä vertaansa vailla olevalla hinta-laatusuhteella. Meiltä löydät myös monipuolisen juotavalistan A-oikeuksilla. Valmistamme kaiken ruokamme itse laadukkaista raaka-aineista ja ohjaamme ylijäämäruokamme vähävaraisille lapsiperheille yhdessä HOPE - yhdessä ja yhteisesti ry:n kanssa. Viereisestä valikosta voit tutustua tarkemmin iltatarjontaamme, tai klikkaa suoraan tästä    

 

Monipuolinen iltabuffet Turussa lounaan hinnalla, tai käsintehdyt erikoishampurilaiset Turussa - valitse mieluisa vaihtoehto ja tule herkuttelemaan. Burgerilista laajenee vuoden 2018 aikana täydeksi A la carteksi, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Kun haluat nauttia laadukkaan illallisen kohtuuhintaan Turussa, on Julinia viisas valinta!

 

Kun mielessä on laadukas mutta kohtuuhintainen illallinen Turku, on Julinia takuuvarma valinta. Meiltä löytyy myös kolme viihtyisää kabinettia, jotka on mahdollista varata käyttöön ruokailun yhteydessä ilman lisäveloitusta. 

 

 

Copyright Ravintola Julinia  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia